Обещахме Ви: ВСИЧКО ДОБРО – НА ПОМОЩ!

Още когато създавахме фондация „Неогенезис”, Ви обещахме, че ще търсим и издирваме всичко най-добро, което се създава в подкрепа на човешкото здраве. Особен интерес за нас представляват хранителните добавки първа линия – те са резултат от много прецизни разработки,които обикновено завършват с проверка и одобрение от съответната национална агенция за контрол на хранителните добавки и са с най-висока оценка за качество.

Уебстраницата „Център „Неогенезис” е за биологични продукти, зад които стоят  търсения и усилия на забележителни учени. Като двукратния Нобелов лауреат д-р Полинг, като  забележителния английски проф. Томас, като  редица израелски, американски, испански, руски учени и изследователи.

Търсихме, открихме и докарваме в България такива биологични продукти, които са  създадени от специални хора-новатори и които имат само една цел-да се чувствате добре. Все по-добре.

Например двукратният Нобелов лауреат  д-р Полинг,наричан още и  „Бащата на витаминотерията”, има не само теоретични разработки,но и практически създава своите витамини,които са забележителни с двата негови допълнителни комплекси-”Удължаване на живота” и „Комплекс биофлавоноиди”.С тези  съставки неговата „Златна витаминна линия” и сдосега си остава световен еталон.Негови последователи американски учени  първи откриха качествата и разработиха хранителни добавки от категорията „Суперхрани”-сред тях са бразилското акаи,тайнствената моринга, висшите сортове зелен чай.

На планетата ни се откриват все нови и нови имена на природни продукти,които могат да ни помагат истински – да  храним с най-качествените съставки  клетките на нашето тяло,за да могат то да ни се облагодарява с повече издържливост и енергия.Или да премахват от това наше тяло всичко,което ненужно сме натрупали в себе си и което определено ни вреди.

Всеки вид от биоактивните продукти и храни, предлагани в нашия център „Неогенезис”, е клинично изследван, патентован, сертифициран, проверяван и анализиран с многократни медицински тестове.

Това е и нашата мярка – да докарваме в България всичко, което е най-добро, за да може и Вие да подбирате помощта, която давате на организма си.

Нали не забравяте думите на Херодот: „Нека храната ви бъде лекарство, а не лекарството да ви бъде храна…”

Останалото ще научите, ако разгледате каталога ни.